E-mail Server

Op elk moment van de dag en op iedere locatie communiceren met collega's of uw agenda synchroniseren met uw smartphone en buiten kantoor nog veilig een mailtje sturen: het is mogelijk met de Zimbra Collaboration Suite.

Zoals de naam al doet vermoeden is de mailserver een server die verantwoordelijk is voor het verwerken van e-mails: mails uitwisselen met clients en mails routeren naar andere mailservers. Een gebruiker heeft geen directe interactie met een mailserver wanneer hij of zij een e-mail verstuurt of ontvangt. Hiervoor gebruikt de user een mailclient. Naast het verwerken van e-mails kan een mailserver ook een controle doen op virussen, zodat deze als ongewenste mail (spam) gemarkeerd kunnen worden.

Smoose is Business Service Provider (BSP) van de Zimbra Collaboration Suite. Zimbra is het open source platform van Synacor, gebaseerd op open standaarden. Zimbra omvat functionaliteiten zoals e-mail, kalenders, taken, het delen van documenten en het beheer van social media. Het beschikt over een uitgekiende web-interface en desktop client ondersteuning, zoals Outlook of de eigen Zimbra desktop client. Bovendien biedt Zimbra synchronisatie met bijvoorbeeld smartphones als mogelijkheid. Door de ondersteuning van Unified Communications kunnen we VoIP integreren binnen Zimbra.

 

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de Zimbra Collaboration Suite, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 088 627 0300 of u kunt een mail sturen naar info@smoose.nl.

 

Contact opnemen