VoIP

Internettelefonie wordt in het bedrijfsleven al volop toegepast. Dit betekent in de praktijk dat er gebeld wordt over een computernetwerk, zoals het internet. Bij Smoose leveren we dé oplossing voor zakelijke telefonie. Met onze partner heeft u een intelligent platform in handen, dat is ontwikkeld rond het automatiseren van (bel)processen. Zo maken wij telefonie zo efficiënt mogelijk.

Een voordeel van VoIP is dat uw toestellen over verschillende locaties verspreid kunnen staan. Al deze toestellen communiceren namelijk uiteindelijk allemaal met dezelfde telefooncentrale in de cloud. Het voordeel hiervan is dan weer dat er geen problemen met de telefonie ontstaan wanneer u besluit te verhuizen met uw bedrijf of wanneer er medewerkers thuis willen werken.

 

Bellen bij internetstoring

Omdat er bij VoIP sprake is van bellen via een internetverbinding, kan er simpelweg niet gebeld worden wanneer er een internetstoring is. Het voordeel met VoIP is dat bepaalde zaken echter geautomatiseerd zijn. Mocht er sprake zijn van een internetstoring, dan wordt dit gedetecteerd en worden binnenkomende gesprekken automatisch doorgezet naar een mobiele telefoon. Zo is uw bedrijf altijd bereikbaar.  

 

Meer informatie over VoIP

Wanneer u graag meer informatie wilt over VoIP en wat wij hierin voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact opnemen