Kantoorautomatisering

Stelt u zich eens voor dat u vrij van ingewikkelde licentiestructuren en verplichte updates en upgrades bent. Dat u gewoon soepel kan werken op kantoor. Dat is Smoose kantoorautomatisering.

Smoose kantoorautomatisering

Met behulp van onze kantoorautomatisering worden alle werkzaamheden die op kantoor worden uitgevoerd geautomatiseerd. De kantoorautomatisering van Smoose is flexibel en sluit aan bij uw wensen. Bovendien is de software gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, betaalbaar en veilig. Smoose maakt gebruik van Open Source software om uw ICT werkplek in te richten.

Open Source Office
Uw kantoorapplicaties met Open Source oplossingen? Dat kan met Smoose! Onze kantoorautomatisering biedt standaard:
 

Besturingssysteem   Linux Ubuntu Desktop
Desktop mail, contacten, agenda   Smoose Collaboration Platform
Office Suite (Tekstverwerken, spreadsheets en presenteren)   Libre Office
Online samenwerken, veilig (grote) bestanden delen, chatten en e-mail   ZIMBRA

 

Heeft u liever zelf de controle over uw data, omdat u vraagtekens heeft bij werken in de Cloud? Wij begrijpen dat niet iedereen overtuigd is van werken in de Cloud. Wij bieden onze oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering daarom ook aan als on-premise-oplossing. U kunt dan vanuit uw eigen ICT omgeving werken.

Microsoft Office
Durft u de overstap naar Open Source software nog niet te maken of bent u tevreden met Microsoft Office? Smoose levert diverse hybride en heterogene oplossingen waar Microsoft-oplossingen in kunnen worden opgenomen voor u. Hierdoor ervaart u de voordelen van Open Source aan de back-end en behoudt u het voor u vertrouwde gezicht van Windows en Office.
 

Contact opnemen

Wilt u graag helder advies ontvangen over wat Smoose kan betekenen voor uw bedrijf? Voor een gratis inventarisatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen