Over ons

Smoose is een jonge, specialistische organisatie die is ontstaan als spin-off van een all-round ICT dienstverlener. Wij hebben als doel om bedrijven zoveel mogelijk vrij en licentieloos te laten werken. Onze specialisten zoeken hierbij naar oplossingen die passen bij de behoefte en wensen van de klant en de huidige stand van techniek. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en doen indien nodig zelf aanpassingen aan uw bestaande software. Deze aanpassingen kunnen we indien mogelijk weer teruggeven aan de community.

Open Source ICT

Smoose maakt zich sterk voor ICT oplossingen op basis van Open Source. Dit houdt onder andere in dat de open standaard in onze software ervoor zorgt dat documenten op elke computer oproepbaar zijn, onafhankelijk van het besturingssysteem. Open Source software biedt u de mogelijkheid om uw eigen ICT omgeving te bouwen. Wij bieden ICT oplossingen die de basis vormen voor een volledig Open Source ICT omgeving in uw bedrijf. Voor deze oplossingen biedt Smoose verschillende vormen van dienstverlening, zoals trainingen en Cloud oplossingen.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over Smoose of over onze diensten en oplossingen? Wilt u graag weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen